La andre få se turen din

At nordmenn elsker å bevege seg ute i naturen er en dårlig skjult hemmelighet, og at mange er interessert i å lese om dette er også en kjent sak. Men hvor leser de da? Jo, det er mange som har egne nettsider hvor de poster innlegg fra turene sine, og slike sider blir mer og mer populære!

Nå er det ikke alle som vet hvordan man lager en hjemmeside, men om du følger denne linken så kan du enkelt se hvordan det gjøres. Dette er også en type naturside som vår, og også der er man opptatt av viktigheten med å dele naturopplevelsene man har.

Visste du forresten at akkurat dét er et prosjekt du faktisk kan tjene penger på? Altså at du lager deg en hjemmeside som du deler turopplevelsene dine på? Egentlig er mekanismene når det gjelder akkurat dette veldig enkle: får du mange lesere får du også mange muligheter til å tjene penger. Det som er så morsomt med en nettside som har et klart budskap og dermed et klart publikum, er at det med én gang da blir interessant for annonsører. Ved hjelp av Facebook og sosiale medier vil man raskt og enkelt kunne spre budskapet man har, og hvis man klarer å lage eksklusivt og godt innhold er det ikke tvil om at dette kan bli veldig bra.

La oss si at du har flere tusen lesere på din nettside. Vi vet da at de aller fleste av disse er mennesker som er interessert i natur og friluftsliv, og dermed vil annonsører på dette feltet selvsagt være interessert i å reklamere på din nettside. Du har da muligheten til å selge deg dyrt, og faktisk kunne tjene penger på denne hobbyen din.

Jo flere lesere, jo mer blir hjemmesiden verdt, og faktisk kan du skaffe deg en riktig så pen biinntekt av dette.

This entry was posted on October 2, 2015 at 9:24 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.